Cultureel Kidsfestival

Op woensdagmiddag 18 oktober, in de herfstvakantie, organiseert het Cultuur Platform samen met Museum Spakenburg en Bibliotheek, vestiging Bunschoten een interactieve culturele middag voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. 

Deze middag staat centraal de tentoonstelling ‘Hoe Hollands is mijn klederdracht, de zoektocht van Wimpje en Hendrikje’. Op een attractieve wijze nemen we de kinderen mee en vertellen over de klederdrachtstoffen, de sits.
 
Programma 13.00-16.00 uur
*Workshop sits – textiel bestempelen ‘sits’ in Museum Spakenburg
* Interactieve workshop Minecraft ‘Zoek de schat in middeleeuws Spakenburg’ in Bibliotheek Bunschoten
* Speurtocht samen zoeken naar het antwoord op de vraag: ‘hoe Hollands is mijn klederdracht’ in Museum Spakenburg
Uiteraard zorgen wij voor wat drinken en een snoepje.
 
Van te voren aanmelden is niet nodig, zorg alleen dat je je op tijd inschrijft in het museum. Voor actuele informatie volg de Facebook-pagina van het Cultuur Platform Bunschoten.
 
Inschrijven 18 oktober Museum Spakenburg
Er zijn twee startmomenten op deze middag om mee te doen. Je ontvangt een stempelkaart voor gratis deelname aan 3 activiteiten en wat lekkers. Totale duur van de activiteiten: ongeveer 1.5 uur.
Inschrijven in Museum Spakenburg:
– 13.00-13.30 uur
– 14.30-15.00 uur.
 
Inschrijven is op basis van binnenkomst. Zo gauw er een groep vol is wordt er een activiteit gestart. Als het erg druk wordt kan het zijn dat je even moet wachten. Uiteraard proberen we dit zoveel als mogelijk te voorkomen!